Uluç: Galatasaray yönetiminde neler oluyor?

Öcal Uluç bugün Türkiye gazetesindeki yazısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in son periyottaki tavrını eleştirdi. Uluç, Galatasaray’ın iki dönem üst üste şampiyon olmasının akabinde yaşananları değerlendirirken, Lider Özbek’in sert telaffuzlarına dikkat çekti. Yazısında, “Üzüm üzüme baka baka kararır” atasözünü hatırlatan Uluç, Başkan’ın sakin ve uzlaşmacı tutumundan uzaklaştığını belirtti.

Özbek’in, “İki dönemdir şampiyon olan bir kadronun üzerine bu kadar arsız bir halde, akıl almaz iftiralarla, palavralarla gelmelerini açıkçası bekliyorduk,” halindeki açıklamasını eleştiren Uluç, “Sayın Lider, arsız sözünün manasını biliyor musunuz?” diye sordu.

DAHA DİKKATLİ OLMA ÇAĞRISI

Uluç ayrıyeten, Galatasaray’ın hazırlık maçlarındaki performansı ve Harika Kupa finalinde yaşadığı yenilgisi hatırlatarak, bu tenkitlerin doğal olduğunu belirtti. Ekibin alandaki ıstıraplarına dikkat çeken Uluç, Lider Özbek’i bu durum karşısında daha dikkatli olmaya çağırdı.

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı’nın Rapid Wien maçındaki performansını da kıymetlendiren Uluç, Trabzonspor’un şampiyonluk yarışında yer alacağı iddiasını sorguladı. Avcı’nın kadrosunun alandaki oyununu eleştiren müellif, Trabzonspor’un beklentilerin altında kaldığını söz etti.

PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI

Son olarak, Uluç, spor dünyasında kıymetli misyonlarda bulunan isimlerin hesap vermesi gerektiğine vurgu yaparak, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndaki başarısızlığın akabinde kimsenin istifa etmemesini eleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir