Ronaldo’nun Al Nassr’a transferi, Beşiktaşlı yıldızı sinirlendirdi: FIFA’ya olan borçlarınızı ödemenizi tavsiye ediyorum

2022 Dünya Kupası öncesi verdiği röportaj sebebiyle Manchester United’dan ayrılan, Katar’da ki turnuvaya gözyaşları içerisinde veda eden Cristiano Ronaldo‘nun yeni adresi Suudi Arabistan grubu Al Nassr oldu. Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Josef De Souza, Ronaldo’nun transferi sonrası çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

2022 Dünya Kupası öncesi Piers Morgan‘a verdiği çarpıcı röportaj sonrası Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo’nun yeni grubu aşikâr oldu. Portekiz ile 2022 Dünya Kupası’nda istediği başarıyı elde edemeyen ve kupaya gözyaşları içerisinde veda eden Ronaldo, Suudi Arabistan takımı Al Nassr ile kontrat imzaladı.

2022 Dünya Kupası öncesi Piers Morgan’a verdiği çarpıcı röportaj sonrası Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo’nun yeni ekibi belirli oldu. Portekiz ile 2022 Dünya Kupası’nda istediği başarıyı elde edemeyen ve kupaya gözyaşları içerisinde veda eden Ronaldo, Suudi Arabistan grubu Al Nassr ile kontrat imzaladı.

Souza’dan paylaşım

Bir devir Suudi Arabistan’da Al-Ahli forması giyen Josef De Souza, Al Nassr’ın Ronaldo paylaşımını alıntılayarak flaş bir paylaşım yaptı.

Suudi Arabistan Spor Bakanı’na seslenen Josef, “Sayın Spor Bakanı, izi bu büyük transferden ötürü tebrik etmek ve akabinde başka gruplar için büyük kontratlar imzalamadan evvel Arap kulüplerinin FIFA’ya olan borçlarınızı ödemenizi tavsiye ediyorum.” sözlerini kullandı.

FIFA’ya başvurup haklı çıkmıştı

Fenerbahçe’den 12 milyon euro bonservis karşılığında Al Ahli’ye transfer olan Josef, 2020/21 döneminin başında kontratını feshedip Beşiktaş’a imza atmıştı. Tek taraflı fesih yaptığı için Suudi Arabistan kulübüyle FIFA’lık olan Brezilyalı futbolcuyu FIFA Uyuşmazlık Kurulu haklı bulmuştu. Heyet, Beşiktaş’ın da transferde rastgele bir usulsüzlük yapmadığına hükmetmişti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir