Sinan Oğan oy oranını paylaştı: En büyük avantajım tanınmamam

CET İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Habertürk’te katıldığı canlı yayında gündeme ait açıklamalarda bulundu. Öteki adayların konuştukça oylarının düştüğünü söyleyeN Oğan, kendi oy oranının yüzde 7-9 bandında olduğunu tez etti.

Yeni bir lisan kullandıklarını belirten Oğan, “O sebeple bizim oylarımız artıyor. Ben birinci başta, ‘Sinan Oğan’ın en büyük handikabı tanınmaması’ dedim. Lakin bu seçimin sonuna gerçek en büyük avantajına dönüşecek. Oburlarının en büyük dezavantajı aslında çok tanınmak. Daha çok tanındıkça, daha çok konuştukça batacaklar. Zira halk artık yorulmuş onlardan. Münasebetiyle genç seçmen açısından baktığımızda gördük ki beşerler bir değişim istiyor. Lakin nitekim bir değişim istiyor. Beşerler değişim istiyor. Gençler yeni bir lisan arıyor. Oy oranı olarak şu an yüzde 7-9 bandındayız.” diye konuştu.

‘İKİNCİ TIPTA TOPLUMUN EĞİLİMİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ’

Seçimlerin ikinci tipe kalması durumunda alacakları kararı açıklayan Oğan, şöyle devam etti:

“Biz şayet bugün buradaysak işi buraya getiren sebepler ve takviye veren kuvvetler, güçler var. Bu güçler, Türk milliyetçiliği hareketinin temel ve taban güçleridir. Bu nedenle birlikte karar vereceğiz. Ona nazaran kararımızı açıklayacağız. Vereceğimiz kararı memleketimiz, millet için güzel olacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bize güvensinler. Biz vatandaşlarımızın itimadını hiçbir vakit boşa çıkarmadık. Seçimler zati ikinci tipe kalacak. Toplumun eğilimini değerlendirip karar vereceğiz. Vatandaşımızı HÜDA PAR ve HDP ortasında sıkıştırmayacağız.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir